Laurdag hadde eg gløymt å kjøpe kvitløksbaguettar til kveldsmaten.
Denne brødforma har eg hatt liggande i årevis utan å bruke den.
Sidan eg tilfeldigvis hadde kvitløk i hus,
noko eg sjelden har,
tenkte eg at eg skulle lage brød med kvitløk i.
Laga deig, heva, kjevla ut og smurde kvitløksmør utover.
Før den vart rulla saman og lagt i forma.
Det var spennande å opne opp å sjå resultatet.
Godt fornøgd, men var nok litt for forsiktig med kvitløken.
Skal prøve å lage vanleg spiralloff ein anna gong,
kjekt å endeleg få brødforma i bruk.
Her har vi hatt ei kjempefin pinse.
Har fortsatt sol,
men litt for mykje kald nordavind.
Men kan ikkje klage, det er vel andre landsdelar som har det verre.
Uansett veir, so ynskjer eg deg ein fin dag.
Sånn form har jeg aldri sett før. Stilig. Brødet ser godt ut.
SvarSlettEllen :)
Tror sannelig jeg har hatt ei slik form en gang, men den forsvant...hm..
SvarSlettDette så jo virkelig ut som proff bakst!
Ha en god ferd mot Juni, klem fra meg;)